Import si Distributie Materii Prime Galati - Romania - Compania UbiMedia SRL

UbiMedia SRL a fost infiintata in anul 2002 si este o afacere de familie. Este prezenta in piata de import si distributie a materiilor prime pentru aproape toate aplicatiile de productie din industrie.

Compania este situata in Galati si detine un depozit de 1400 mp destinat produselor pentru industrie alimentare, un depozit de 250 mp destinat produselor industriale si un depozit in aer liber de depozitare a produselor lichide vrac de aproximativ 1000 mp.

Avem facilitati de descarcare a produselor lichide si solide pe cale ferata atat pe ecartament rusesc cat si pe ecartament european. Personal pregatit si autorizat precum si facilitati de stocare, transvazare si divizare a substantelor chimice periculoase.

Angajaţii sunt punctul nostru forte!

Devotamentul angajaţilor asigură succesul companiei! Experienţa, spiritul de echipă şi implicarea personalului din departamentele operaţionale – achiziţii, vânzări, IT –  sau din departamentele administrative, logistica contribuie în mod decisiv la obţinerea rezultatelor dorite. Fiecare reprezentant de vanzari este specializat pentru fiecare aplicatie in care activam.

Nu ezitati sa contactati orice departament al societatii noastre.

Promovare Site - Top123.ro